Gå til hovedindholdet

Medlemmer

Medlemmer af Det Dyreetiske Råd

Her kan du se, hvem der er medlem af Det Dyreetiske Råd.

Pressehenvendelser og henvendelser vedrørende deltagelse i debatarrangementer og lignende kan rettes direkte til Det Dyreetiske Råds medlemmer.

Hvis du har spørgsmål til Det Dyreetiske Råds arbejde og udtalelser, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende Rådet, kan du kontakte Det Dyreetiske Råds sekretariat på e-mail: Detdyreetiskeraad@mfvm.dk

Du kan læse om Rådets arbejde og finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål her
 

Bengt Holst (formand)

Udpegning:

Bengt Holst er udpeget uafhængigt af interesseorganisationer. Bengt har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 1998 og har været formand for Rådet siden 2012.

Læs mere
 

Anne Sørensen

Udpegning:

Anne Sørensen er udpeget uafhængigt af interesseorganisationer. Anne har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 1999.

Læs mere
 
 

Dorte Rebbe Schou

Udpegning:

Dorte Rebbe Schou er udpeget efter udtalelse fra forbrugerorganisationer. Dorte har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2010.

Læs mere

  

Jes Aagaard

Udpegning:

Jes Aagaard er udpeget uafhængigt af interesseorganisationer. Jes har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2013.

Læs mere

  

Lene Munksgaard

Udpegning:

Lene Munksgaard er udpeget uafhængigt af interesseorganisationer. Lene har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2016.

Læs mere

 

Michael Nielsen

Udpegning:

Michael Nielsen er udpeget efter udtalelse fra landbrugsorganisationer. Michael har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2016.

Læs mere

 

Paolo Drostby

Udpegning:

Paolo Drostby er udpeget uafhængigt af interesseorganisationer. Paolo har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2014.

Læs mere

 

Pernille Fraas Johnsen

Udpegning:

Pernille Fraas Johnsen er udpeget efter udtalelse fra dyreværnsorganisationer. Pernille har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2016.

Læs mere

 

Peter Mollerup

Udpegning:

Peter Mollerup er udpeget efter udtalelse fra dyreværnsorganisationer. Peter har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2001.

Læs mere

 

Sebastian Klein

Udpegning:

Sebastian Klein er udpeget uafhængigt af interesseorganisationer. Sebastian har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2013.

Læs mere

 

Thomas Søbirk Petersen

Udpegning:

Thomas Søbirk Petersen er udpeget uafhængigt af interesseorganisationer. Thomas har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2013.

Læs mere

 

Yke W. Kloppenburg-Oosterwoud

Udpegning:

Yke W. Kloppenburg-Oosterwoud er udpeget efter udtalelse fra landbrugsorganisationer. Yke har været medlem af Det Dyreetiske Råd siden 2016.

Læs mere

 


MENU