Gå til hovedindholdet

Nyt emne og konferencebidrag

Det Dyreetiske Råd har valgt nyt emne. Læs også om Rådets deltagelse ved Videncenter for Dyrevelfærds konference, om bestilling af udtalelser, og om dyrevelfærd på julebordet.

Publiceret 5. december 2016

Det Dyreetiske Råd har valgt nyt emne for arbejdet i den kommende periode, nemlig brug af dyr til rewilding ved naturforvaltning. Fokus for Rådets drøftelser bliver dyreetiske og dyrevelfærdsmæssige aspekter, ikke selve naturforvaltningen.

Det Dyreetiske Råd deltog ved Videncenter for Dyrevelfærds konference ”Dyrevelfærd for fremtiden” den 17. november 2016. Se links til formandens oplæg om, hvad fremtidens dyreværnslov skal kunne håndtere, og posteren, der præsenterede Rådets medlemmer, opgaver og aktiviteter.

Vidste du, at Rådets udtalelser kan bestilles som trykte hæfter? Udtalelserne trykkes i begrænset oplag og udleveres gratis, så længe lager haves. Se listen over udtalelser, der kan bestilles i spørgsmål & svar – sektionen på siden Om Rådet.

Julen står for døren, og Rådet opfordrer forbrugere til at være bevidste om, hvor kødet, æggene og mælkeprodukterne kommer fra – også til julemaden i december. Læs Det Dyreetiske Råds overvejelser om at fremme dyrevelfærd, når der købes and, flæskesteg og andre produkter fra dyr i Rådets Udtalelse om markedsdrevet dyrevelfærd.


MENU