Gå til hovedindholdet

Nyt blogindlæg og kommende aktiviteter

Mød Det Dyreetiske Råd på bl.a. Kulturnatten, og læs det nye blogindlæg om anskydninger.

Publiceret 2. oktober 2017

Kommende aktiviteter
Rådet deltager ved Videncenter for Dyrevelfærds konference den 3-4. oktober og er også repræsenteret ved Dyrenes Dag den 7. oktober.

På Kulturnatten den 13. oktober kan du møde Rådet til en snak om dyreetik og dyrevelfærd. Du kan også teste din viden i quizzen om dyreetiske emner og afgive din stemme i dyreetiske spørgsmål. Du kan se mere information på Rådets hjemmeside under aktiviteter.

Rådet deltog desuden ved smådyrsdyrlægernes verdenskongres den 25.-28. september – det kan du læse mere om under tidligere arrangementer.

Nyt indlæg på bloggen
Jagtsæsonen er begyndt, og Jes Aagaard opfordrer til at have fokus på anskydninger. Læs blogindlægget ”Færre anskydninger tak!”. Du kan også se, hvad Det Dyreetiske Råd mener generelt om jagt, og om emner som fx udsætning af fasaner, anskydninger og gravjagt på ræve i Rådets Udtalelse om jagt.

Bemærkede du, at det var kattens uge i uge 39?
Læs hvad Det Dyreetiske Råd mener om hold af katte, forvaltning af herreløse katte, mærkning og neutralisering, erhvervsmæssigt katteopdræt og meget andet i Rådets Udtalelse om katte.

Husk at du kan følge os på Twitter, hvis du vil holdes helt opdateret om Rådets arbejde.


MENU