Gå til hovedindholdet

Nyheder fra Det Dyreetiske Råd

Det Dyreetiske Råd inviterer til møde om Dyreværnsloven onsdag den 8. juni. Rådet har desuden fået ny hjemmeside.

Publiceret 12. februar 2016

Møde om Dyreværnsloven – sæt kryds i kalenderen

Dyreværnsloven fylder 100 år, og Det Dyreetiske Råd inviterer til et eftersyn. Er loven tidssvarende, og hvilke udfordringer står den over for? På mødet vil der være indlæg med tilbageblik på den tid, som loven er udviklet i, indlæg der belyser dyreværnslovens udfordringer set i lyset af den viden og de normer, der er fremherskende i dag, samt indlæg med bud på hvad fremtidens dyreværnslov kan skulle håndtere. Mødet afsluttes med en fælles debat.

Mødet afholdes onsdag d. 8. juni i København. Mødet er offentligt, og det er gratis at deltage, dog er tilmelding nødvendig. Nærmere information findes allerede nu på Det Dyreetiske Råds hjemmeside her.

Program og link til tilmelding vil fremgå af siden snarest muligt. Der bliver udsendt en nyhedsmail, når tilmeldingen åbner.

Ny hjemmeside

Det Dyreetiske Råd har fået ny hjemmeside. På siden kan du finde information om Rådets arbejde og medlemmer, og du kan finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål. Du kan også læse Rådets udtalelser, og siden vil løbende blive opdateret med udvalgte høringssvar.

Du finder hjemmesiden her: www.detdyreetiskeraad.dk


MENU